Over ons

Claimeasy helpt al jaren met het claimen van compensatie. Dit doen we voornamelijk voor de klanten van grote rechtsbijstand verleners en reisorganisties. Sinds dit kunnen consumenten ook gebruik maken van onze service door direct een claim in te dienen op de website. 

Het fijne van Claimeasy is dat wij al jaren ervaring hebben met het claimen van compensatie en hier zeer succesvol in zijn. We hebben de meest ervaren juristen in de markt bij ons op kantoor, zij doen niets anders dan ervoor zorgen dat de consument compensatie krijgt. Zelf is in gevallen dat de meeste organisaties zeggen dat er geen recht op compensatie bestaat, lukt het ons om alsnog compensatie voor jou als consument af te dwingen. 

Luchtvaartmaatschappijen kennen ons naar al die jaren goed en weten dat wij ze direct zullen dagvaarden als wij vinden dat het een rechtmatige claim is. Hierdoor zien we vaak een andere houding van de luchtvaartmaatschappij naar ons toe. 

In al die jaren hebben we ons team relatief klein kunnen houden doordat we werken met een goed software systeem. Hierdoor kunnen we veel taken automatiseren, waardoor de kans op fouten in het proces geminimaliseerd is en dus met een klein team duizenden claims per jaar af kunnen handelen onder hoge kwaliteit. 

 

Mocht je nog vragen hebben over ons als organisatie, mag je altijd bellen!

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !