Over ons

Claimeasy helpt consumenten met het indienen van een claim bij luchtvaartmaatschappijen indien er problemen zijn ontstaan met een vlucht. Problemen zoals vertraging, het niet tijdig annuleren van een vlucht of een overboekt toestel geven u tot op zekere hoogte recht op compensatie.

Sinds februari 2005 is er een verordening in werking die de passagiers moet beschermen tegen slecht beleid van de luchtvaartmaatschappijen. Tot op heden bemoeilijken de luchtvaartmaatschappijen de aanvraag van de compensatie en betalen ze maar mondjesmaat uit aan de consument. Overheden vinden dat consumenten het zelf moeten uitvechten met de machtige maatschappijen en willen hier niet tussenkomen.

Dit is de reden dat wij als Claimeasy bestaan. Wij verzamelen veel claims en dienen deze in groten getale in bij de maatschappijen. Indien vervolgstappen nodig zijn, schakelen wij de juristen van een gerenommeerd advocatenkantoor in, die voor ons het juridische traject begeleiden. Hierdoor krijgt u als consument waar u recht op heeft.

In eerste instantie hopen wij dat u geen gebruik hoeft te maken van onze service. Mocht u onverhoopt toch problemen hebben gehad met uw vlucht dan staan wij van Claimeasy graag voor u klaar.